وبلاگ رزین

رزین ها

وبلاگ رزین

رزین ها

رزین ها

۴ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

بهداشت حمام

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵ ب.ظ

بهداشت حمام

خواص بهداشت حمام,فواید بهداشت حمام,بهداشت حمام درمانی,خاصیت بهداشت حمام,خواص بهداشت حمام درمانی,خواص بهداشت حمام برای پوست,خواص بهداشت حمام برای مو,خواص بهداشت حمام برای جوانی,خواص بهداشت حمام برای بارداری,خواص خوردن بهداشت حمام,فواید بهداشت حمام خام,فواید بهداشت حمام پخته

بهداشت حمام

به گزارش بی اس ام اس : حمام مکان مناسبی برای رفع خستگی و پاکیزگی جسم و البته تعدیل دمای بدن خصوصا در گرمای تابستان است، اما‌ آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که عدم توجه کافی به رعایت بهداشت و پاکیزگی محیط حمام ممکن است این مکان آرام بخش را به محلی مملو از آلودگی‌ها تبدیل کند؟ آلودگی حمام موجب گسترش باکتری‌ها و قارچ‌ها از داخل حمام به محیط خانه می‌شود.باتوجه به این که اکثر حمام‌های خانگی مکانی مشترک برای افراد خانواده هستند و خصوصا در روزهای گرم سال تقریبا هر روز استفاده می‌شوند بنابراین رطوبت بالا و تهویه نامناسب می‌تواند عوامل مهمی برای رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در حمام به شمار ‌آید.

میکروب‌های سمج

باکتری‌ها و قارچ‌هایی که در محیط تاریک و مرطوب حمام رشد می‌کنند نسبت به حرارت، آب داغ و حتی برخی شوینده‌ها مقاوم هستند و دیرتر از سایر میکروب‌ها از بین می‌روند. براین اساس اگر پس از هر استحمام حمام خشک نشود و همچنان مرطوب بماند ، این میکروارگانیسم‌ها خصوصا بین کاشی‌ها رشد کرده و بسیاری از بیماری‌های قارچی، پوستی و حتی چشمی را به انسان منتقل می‌کنند. از این رو سوزش چشم، لک، زخم پوست سر و بدن، زگیل کف پا، بیماری‌های قارچی انگشتان، گردن و کشاله ران همگی از جمله مشکلاتی هستند که از حمام غیربهداشتی منتقل می‌شوند. در این میان زگیل، کورک و زخم عوارضی هستند که براحتی به اعضای خانواده منتقل می‌شود.بنابر این، توصیه می‌شود پس از هر استحمام تهویه به مدت 2 ساعت روشن نگه داشته شود تا حمام کاملا خشک شود. در صورتی هم که حمام پنجره‌ای جهت تابش نور و تهویه نداشته باشد لازم است چراغ آن به عنوان نور مصنوعی برای مدتی روشن بماند تا از رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها پیشگیری شود.از آنجایی که متخصصان نور مستقیم خورشید را عاملی برای ضدعفونی کردن اشیا و محیط می‌دانند لازم است همواره وسایل داخل حمام پس از استحمام از جمله لیف، کیسه و حوله کاملا شسته و در مقابل نور آفتاب قرار گیرند.

بهداشت حمام

صابون‌های ناقل انگل

بد نیست بدانید صابون‌های جامد و لیف‌ها از جمله وسایلی هستند که میکروب‌ها براحتی به آنها منتقل شده و در سطح آنها باقی می‌مانند و گاهی نیز دیده شده که صابون‌های جامد ناقل تخم انگل به افراد هستند.بهتر است به جای صابون جامد از نوع مایع و از شامپو بدن استفاده کنید. از طرفی حوله مرطوب هم می‌تواند مناسب‌ترین مکان برای رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها باشد و سبب بروز اگزما و آلرژی‌های دردسرساز پوستی شود.بنابر این از انداختن حوله مرطوب به داخل سبد لباس‌های چرک اجتناب کنید.از همه بدتر عادت غلطی است که برخی افراد مسواک‌های خود را درون لیوان در حمام قرار می‌دهند. این کار غیربهداشتی است و می‌تواند موجب انتقال میکروب‌ها از سطوح اطراف به سایر مسواک‌ها و در نهایت زمینه‌ساز بروز عفونت‌های دهان و دندان و آفت‌های ناحیه دهانی شود. از این رو بهتر است که مسواک در جایی خشک مانند آشپزخانه نگهداری شود.

پرده‌های بدبو

در چند سال اخیر پرده‌های نایلونی رنگارنگ و مدرنی در بازار عرضه می‌شوند که بیشتر افراد به دلیل زیبایی و برای تنوع بیشتر آنها را خریده و در حمام خود استفاده می‌کنند ولی به گفته محققان این پرده‌های جدید دارای موادشیمیایی هستند که با گرم شدن فضای حمام از آنها بوی خاص و غیرسالمی به مشام می‌رسد که اغلب ما با این بوها آشنایی داریم. این بوها اثرات مخربی برسلامت افراد داشته و در کوتاه مدت منجر به سردرد و تهوع و در دراز مدت می‌تواند به بافت کبد، سیستم تنفسی، عصبی و تولید مثلی صدمه وارد کنند.

بهداشت حمام

  • نعیم بازیاری

پیشگیری از سرطان سینه با ۳ نکته

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۸:۵۴ ب.ظ

پیشگیری از سرطان سینه با ۳ نکته

سرطان سینه,بیماری سرطان سینه,سرطان سینه در بارداری,علائم سرطان سینه,درمان سرطان سینه,درمان سرطان سینه با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرطان سینه,سرطان سینه را چگونه درمان کنیم,سرطان سینه در کودکان,سرطان سینه در بزرگسالان,سرطان سینه در نوزادان,سرطان سینه در بهار,سرطان سینه در تابستان,سرطان سینه در پاییز,سرطان سینه در زمستان,آشنایی با سرطان سینه,همه چیز در مورد سرطان سینه,سرطان سینه واگیردار است,سرطان سینه و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سرطان سینه

پیشگیری از سرطان سینه با ۳ نکته

به گزارش بی اس ام اس : بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان، امکان پیشگیری از ۴۰ درصد سرطان های سینه در زنان وجود دارد. دانشمندان اقدامات زیر برای جلوگیری از سرطان سینه را پیشنهاد می دهند:

وزن خود را پائین نگه دارید زیرا سلول های چربی استروژن تولید می کنند که این می تواند سبب رشد سلول های سرطانی شود.

پیشگیری از سرطان سینه با ۳ نکته 

در روز حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید زیرا ورزش علاوه بر حفظ وزن متعادل بدن، سیستم های ایمنی بدن شما را تقویت و سطح هورمون ها را متعادل نگه می دارد.

حداقل ۶ ماه شیردهی به فرزند زیرا شیردهی خطر ابتلابه سرطان سینه را برای مادر تا ۶۰ درصد کاهش می دهد.

منبع:aftab.ir

پیشگیری از سرطان سینه با ۳ نکته

  • نعیم بازیاری

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۰۰ ق.ظ

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

میگرن,بیماری میگرن,میگرن در بارداری,علائم میگرن,درمان میگرن,درمان میگرن با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان میگرن,میگرن را چگونه درمان کنیم,میگرن در کودکان,میگرن در بزرگسالان,میگرن در نوزادان,میگرن در بهار,میگرن در تابستان,میگرن در پاییز,میگرن در زمستان,آشنایی با میگرن,همه چیز در مورد میگرن,میگرن واگیردار است,میگرن و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان میگرن

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

بعضی از غذاها باعث تحریک میگرن افراد می شود . آیا این غذاها را می شناسید ؟

به گزارش بی اس ام اس : خیلی از افراد که سابقه دردهای میگرنی دارند میتوانند با دقت بیشتر به غذاهایی که می‌خورند رابطه ای بین نوع غذا و عادات تغذیه ای با میگرن را بیابند. این مقاله سعی دارد برای افرادی که گاهگاهی مبتلا به حمله میگرنی میشوند راهکارهایی را ارایه دهد.در حقیقت این مطالب برای این افراد مفید است و غذاهایی که نام میبریم برای افرادی که حمله میگرنی ندارند ایجاد مشکل مشابه نمی کند. معمولا درک این رابطه در افراد مختلف متفاوت است ولی به هرحال بعضی از غذا ها در ایجاد حمله های میگرنی بیشتر مطرح هستند .

* شاید باورنکنید ولی غذاهای مانده در یخچال ،بعضی از انواع پنیر ها کافئین از این جمله اند.

* گاهی گرسنگی و قطع یک وعده غذایی ممکن است یک حمله میگرنی را موجب شود .

* آنهایی که عادت به مصرف قهوه و شکلات دارند باید بدانند کم کردن یا اضافه کردن مقدار آنها نیز ممکن است موجب اغاز حمله شود .

* غذاهای حاوی تیرامین Tyramin که یک آمین است و در اغلب غذا ها وجود دارد خود باعث آغاز حمله می شود .وقتی پروتئین ها یا اسید های آمینه می‌شکنند به تیرامین و تیراسین تبدیل میشوند که موجب گشادشدن عروق شده و موجب آغاز حمله می‌شوند.

* علت اینکه غذاهای مانده در یخچال (24 تا 48 ساعت) مشکل را تشدید می‌کنند بدلیل ایجاد تیرامین است .

* گوشت ،ماهی ،مرغ و تخم مرغ اگر بصورت تخمیر شده ، خشک شده ، نمک سود شده و یا فراوری شده مصرف کنیم به دلیل همین تیرامین در ایجاد حمله میگرنی مقصرند جگر های فراوری شده ،پنیر های کهنه، پپرونی ،انواع سوسیس و کالباس ، سس های سالاد سویا سس و کلیه محصولات تخمیری سویا ،انواع ترشی ها و زیتون فراوری شده و حتی آجیل های شور و مانده. سوپ های آماده ، چیپس،ماهی دودی، خامه ترش ، آناناس و کیوی، آسپارتام و شیرین کننده های مصنوعی جزو غذاهای هستند که توصیه شده مورد توجه قرار گیرند و کمتر مصرف شوند و یا برای بعضی ها که خودشان رابطه مثبتی بین مصرف آن و شروع حمله پیدا کردند مصرف نکنند .

* لیستی از غذاها هم جزو گروهی هستند که توصیه می‌شود با احتیاط مصرف شوند مثل میوه های خشک شده، قارچ، مرکبات ، شورها ، موز رسیده، آواکادو .

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

* وقتی به این لیست غذاهای ممنوعه نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که پیام جالبی برای افراد مستعد حملات میگرنی دارد.

این پیام چیست ؟

* مصرف غذاهای تازه ، و دوری از غذاهای آماده.

* رعایت تغذیه متعادل استفاده از انواع غذاهای خانگی که با مواد تازه تهیه شده اند و بنابراین کمتر استفاده کردن از غذاهای مانده در یخچال پرهیز از غذاهای فراوری شده

* از طرف دیگر بعضی از انواع غذاها هستند که در بعضی از افراد مفید هستند از جمله زنجبیل ،ماهی تازه و روغن ماهی غذاهای حاوی کلسیم و منیزیم مثل بروکلی و اسفناج . نکته مهم دیگر اینکه افت میزان سروتونین یکی از دلایل حمله های میگرنی است .بنابراین تمام عادات که ممکن است سروتونین را کاهش دهد باید مورد توجه قرار گیرد مصرف منظم غذا ،استفاده از میوه و سبزی کافی ، دوری از استرس ها و تنش ها ، پرهیز از حذف یک وعده غذا که موجب افت قند خون میشود باید مورد توجه قرار گیرد.

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

* گاهی خود فرد بهتر از هرکس میتواند مراقب باشد و متوجه رابطه نوع غذا با شروع میگرن باشد مثلا بعضی از افراد با خوردن شکلات و حتی موز دچار سردرد میگرنی میشوند.

* با توجه به اهمیت میزان تیرامین در بروز حمله های میگرنی و سایر عوارض آن تولید کنندگان مواد غذایی را موظف می کنند که میزان تیرامین را روی بسته های غذا درج کنند تا افراد مستعد به انواع الرژی و میگرن بتوانند غذاهای کم تیرامین را انتخاب کنند.

* علاوه بر تیرامین یک ماده دیگر به نام MSG ( منو سدیم گلوتامات) نیز متهم است که علاوه بر تشدید بیماریهایی مانند آسم ، سردرد های مزمن ، نامنظم کردن ضربان قلب ، تاثیر روی خلق و حتی پارانویا میتواند حمله های میگرنی را تشدید و فاصله حمله ها را کم کند این ماده نروتروپیک متاسفانه بعد از نمک و فلفل سومین ادویه ایست که به عنوان خوش طعم کننده در صنایع غذایی و انواع غذاهای چینی مصرف میشود که در مقالات بعدی بیشتر به آن خواهم پرداخت.

غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند

  • نعیم بازیاری

لرزش دست را جدی بگیریم

يكشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۱۲ ق.ظ

لرزش دست را جدی بگیریم

لرزش دست,بیماری لرزش دست,لرزش دست در بارداری,علائم لرزش دست,درمان لرزش دست,درمان لرزش دست با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان لرزش دست,لرزش دست را چگونه درمان کنیم,لرزش دست در کودکان,لرزش دست در بزرگسالان,لرزش دست در نوزادان,لرزش دست در بهار,لرزش دست در تابستان,لرزش دست در پاییز,لرزش دست در زمستان,آشنایی با لرزش دست,همه چیز در مورد لرزش دست,لرزش دست واگیردار است,لرزش دست و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان لرزش دست

لرزش دست را جدی بگیریم

به گزارش بی اس ام اس : لرزش دست در انسان از جمله مشکلاتی است که ممکن است انسان را در هر سنی گرفتار کند، لرزش دست‌ها هنگام عصبانیت ، اضطراب و خستگی بیش از حد،

ورزش‌های پراسترس و کار زیاد روزمره از موارد شایعی است که در اکثر بیماران مراجعه‌کننده به پزشکان به چشم می‌خورد. لرزش دست می‌تواند در اثر بیماری‌های عمومی مثل سوءتغذیه یا ضعف

عمومی باشد یا در اثر مشکلات غددی مثل پرکاری تیروئید رخ دهد که لرزش و تعریق دست‌ها از علائم آن است. همچنین لرزش دست می‌تواند جنبه خانوادگی داشته باشد که این نوع لرزش در

سنین پایین‌تر شروع شده و در شرایط خستگی و استرس بیشتر می‌شود و با دارودرمانی مناسب قابل کنترل است.

لرزش دست را جدی بگیریم

لرزش دست

چه موقعی لرزش دست باید جدی گرفته شود؟

در مواردی که لرزش دست در سنین پایین‌تر شروع شود یا با علائم دیگری همراه باشد، یا در طول زمان بیشتر شده و در واقع پیشرفت کند، باید جدی گرفته شود. در بیماری‌های ارثی یا اکتسابی

مانند بیماری‌های تحلیل برنده مغز مثل MS یا بیماری‌های مخچه‌ای یا پارکینسون این نوع لرزش‌ها دیده می‌شود. نوعی از لرزش دست که هم درمیانسالی و هم کهنسالی دیده می‌شود انواع بیماری

پارکینسون است که این بیماری به علت کم شدن رنگدانه‌های غدد قاعده‌ای مغز می‌باشد و همراه با کندی حرکات بدن، سفتی و خشکی اندام‌ها بوده و به لحاظ ماهیت پیشرونده آن باید تحت درمان

متخصص مربوط قرار بگیرد.

لرزش دست را جدی بگیریم

بیماری MS و انواع تعادلی آن نیز می‌تواند با علامت لرزش دست و عدم تعادل خود را نشان دهد که این جزو علائم هشداردهنده یک بیماری جدی است. آلودگی هوا، مسمومیت با فلزات سنگین از

جمله سرب و کبالت نیز می‌تواند موجب لرزش دست در سنین پایین‌تر شود. مصرف موادمخدر و ترکیبات آمفتامین و داروهای روان‌گردان و استفاده بی‌رویه داروهای اعصاب که به طور خوددرمانی صورت

می‌گیرد هم می‌تواند عامل لرزش دست شود. لرزش دست گاه می‌تواند عارضه مصرف داروهایی باشد که برای درمان استفاده شده است، مثلا سالبوتامول که در درمان تنگی نفس استفاده

می‌شود، باعث این عارضه نیز می‌شود. مصرف بی‌رویه الکل در جوامع غربی و بی‌خوابی و شب زنده‌داری نیز یکی از علل ایجادکننده لرزش دست است. بنابراین برای پیشگیری از این عارضه باید از

نظر تغذیه، به مصرف سبزی، میوه‌ها و پروتئین به طور مناسب توجه کرده و از مصرف قهوه و چای بی‌رویه و محرک‌های مغزی، داروهای روان‌گردان و خواب‌آور به صورت خوددرمانی پرهیز کرد. همچنین

در زمان آلودگی هوا باید از خروج غیرضروری از منزل اجتناب ورزید.

لرزش دست را جدی بگیریم

  • نعیم بازیاری