زردچوبه در بارداری
عوارض و خواص خوردن و مصرف زردچوبه در بارداری چیست
زردچوبه در بارداری
, خواص زردچوبه در بارداری،مصرف زردچوبه در بارداری،مضرات خوردن زردچوبه
در بارداری،مضرات زردچوبه در بارداری،زردچوبه در بارداری،زردچوبه و
بارداری،عوارض زردچوبه در بارداری،خواص شگفت انگیز زردچوبه در
بارداری،عوارض مصرف زردچوبه در بارداری،مصرف زردچوبه در بارداری و شیر
دهی،خواص زردچوبه در بارداری چیست , زردچوبه و فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت به خواص زردچوبه در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زردچوبه
یکی از
ادویه های پرخاصیت هر آشپزخانه ای زردچوبه است.به یاد داشته باشید که زرد
چوبه دارای خواص متعددی از جمله تمیز کردن کبد و کمک به درمان یرقان
است و امروز در بازار دارویی کانادا و آمریکا به صورت کپسول مورد استفاده
قرار میگیرد.مخلوط یک قاشق غذاخوری زرد چوبه و یک قاشق انیسون ( بادیان
رومی یا رازیانه
رومی ) و سرکه برای درمان یرقان بسیار مفید است، ضمن این که گرفتگی و
انسداد صدا را برطرف می نماید و مفید می باشد.معروف ترین و مهم ترین خاصیت
این ادویه ضد سرطان بودن آن است و ابید به صورت جدی در غذاها مورد استفاده
قرار گیرد
در واقع اگر دندان درد دارید، زرد چوبه را بجوید تا درد را تسکین دهد. زردچوبه بهترین داروی ضد تورم می باشد.بهتر است بدانید که برای خشک کردن زخمها و رفع درد آنها میتوان گرد خشک زردچوبه را روی آنها ریخت، زرد چوبه بادشکن، تصفیه کننده خون، تب بر و انرژی زا می باشد.جالب است بدانید که از زردچوبه برای درمان کمر درد پشت درد و سینه درد، اسهال و اسهال خونی به صورت دم کرده نیز استفاده می گردد.گیاهی است چندساله که در هند و کشورهای جنوب آسیا ببار میآید و دمای حدود ۲۰–۳۰ درجه سانتیگراد و محیط مرطوب بارانی نیاز دارد. ساقههای زیر زمینی گوشتی گیاه یا ریزوم جمعآوری شده و پس از جوشاندن در آب و سپس خشک کردن آسیاب شده و پودر زرد مایل به نارنجی تهیه میگردد. زردچوبه عمدهترین ادویه مورد مصرف در غذاهای آسیائی است. در جنوب و جنوب شرقی آسیا این گیاه بصورت خودرو در جنگلها وجود دارد.
زردچوبه در بارداری
زردچوبه یکی از ادویههای بسیار مقوی و مفید برای سلامت بدن است، اما با وجود همه مزایای این ادویه هندی، مصرف بیش از حد آن میتواند سلامت افراد را به خطر بیاندازد.زردچوبه، که به نام کورکومه لانگا نیز شناخته می شود، گیاهی است که در درجه اول در هند رشد می کند. از ریشه این گیاه در داروها و مواد غذایی استفاده می شود. گاهی نیز مکملی از این گیاه به شکل پودر، عصاره یا کپسول تهیه شده و برای درمان امراض مختلف استفاده می شود. درست است که این ادویه ضد التهابی است و برای درمان بیماری های ناشی از التهاب مفید است. اما مصرف بیش از حد آن می تواند موجب درد معده و سوزش سر دل شود.
خواص زردچوبه در بارداری
طبق اعلام سایت Medline Plus، زردچوبه در طب سنتی آسیایی کاربرد زیادی دارد.این ادویه برای درمان مشکلات گوارشی استفاده می شود و خواص ضد التهابی آن برای درمان زخم ها و کاهش علائم آرتریت مفید است.برای زنان بارداری که مشکلات هضم را تجربه می کنند، ممکن است مصرف زردچوبه یک درمان طبیعی جذاب باشد.زردچوبه سرشار از نیاسین، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده ای به نام کورکومین است که عامل رنگ زردچوبه و آنتی اکسیدانی قوی است که باعث سم زدایی در بدن می شود.کورکومین موجود در زردچوبه ضد سموم کبد، ضد التهاب و ورم، ضد دردهای رماتیسمی و التهابی است. زردچوبه باعث افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون می شود و ادویه ای مناسب برای دیابتی هاست که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی عامل مهمی در پیشگیری از انواع سرطان ها می تواند باشد.از سایر خواص زردچوبه می توان به صفرابر، تحریک کننده ترشحات پانکراس، هضم کننده غذا، خاصیت حل کننده و دفع کننده سنگ مثانه نام برد و برای درمان التهابات لثه می توان جوشانده زردچوبه را قرقره کرد.زردچوبه یک اسید چرب بلند و شاخه دار که ضد آلزایمر است. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش چربی های بد خون می شود و ضد گرفتگی عروق است.زنان حامله و افرادی که به انسداد کیسه صفرا مبتلا هستند کمتر از زردچوبه استفاده کنند.
- ۹۷/۰۲/۰۹