دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
طرز تهیه پاکورا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاکورا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
پاکورا یک اسنک هندی می باشد که انواع مختلفی دارد.
مواد لازم برای تهیه پاکورا :
آرد سفید :♦: یک چهارم لیوان
آرد نخود :♦: سه چهارم لیوان
پیاز ریز شده :♦: 2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده :♦: ۲ عدد
گشنیز ریز شده :♦: یک چهارم لیوان
شوید ریز شده :♦: یک چهارم لیوان
تره فرنگی ریز شده :♦: کمی
بیکینگ پودر :♦: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :♦: 1 قاشق چایخوری
نمک :♦: به مقدار لازم
آب :♦: یک سوم لیوان
روغن سرخ کردنی :♦: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
طرز تهیه پاکورا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاکورا ابتدا باید
آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.
پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.
دستور پخت و طرز تهیه پاکورا یک غذای خوش طعم و لذیذ هندی
- ۹۷/۰۷/۰۶