روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
طرز تهیه پاکورای پنیر بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاکورای پنیر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این پاکورای خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه پاکورای پنیر :
پنیر :♦: 250 گرم
آرد نخود :♦: 8 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز :♦: دو و نیم قاشق چایخوری
پودر انبه :♦: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
آب :♦: به مقدار لازم
نمک :♦: به میزان دلخواه
روغن :♦: برای سرخ کردن
روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
این غذا یک غذای کاملا اصیل هندی است که در زیر آموزش پخت این غذا را برای شما گذاشته ایم و طبق معمول غذاهای هندی تند میباشد.
طرز تهیه پاکورای پنیر :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاکورای پنیر ابتدا باید
ابتدا پنیر را به شکل مکعبهای کوچک و ضخیم تقسیم کنید.
پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.
درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آنها مایه غلیظی تهیه کنید.
هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.
روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
در صورت تمایل میتوانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.
روش آماده سازی و دستور تهیه پاکورای پنیر خیلی خوشمزه و مخصوص هندی
- ۹۷/۰۷/۰۶